1401/3/1 یکشنبه
برگزاری جلسه در خصوص برگزاری کنگره شهدای شهرستان مبارکه به میزبانی دانشگاه پیام نور مبارکه

.

برگزاری جلسه در خصوص  برگزاری کنگره شهدای شهرستان مبارکه به میزبانی دانشگاه پیام نور مبارکه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مبارکه جلسه ستاد علمی کنگره بزرگداشت شهدای شهرستان مبارکه به میزبانی دانشگاه پیام نور مبارکه  و حضور روسای دانشگاههای شهرستان ،مسئول بسیج دانشجویی شهرستان و جمعی از یادگاران دفاع مقدس برگزار گردید.در این جلسه آقای دکتر ایرانپور ضمن خیر مقدم  به مهمانان گرامی  در خصوص همکاری دانشگاهها در بحث ثبت خاطرات و در دسترس بودن آن برای همگان به صورت الکترونیکی و استفاده از دانشجویان و آشنایی نسل جدید با رشادتهای رزمندگان دفاع مقدس تاکید نمودند.پس از آن آقایان دوریشی و فخری از یادگاران دفاع مقدس گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در مورد ثبت خاطرات و آنچه که با زحمات فراوان جمع آوری شده ایراد  نموده و خواستار همکاری دانشگاهها در خصوص تدوین و ویرایش این خاطرات در قالب کتاب شدند.جناب سرهنگ عقیلی نیز برای استفاده بهتر مردم از این خاطرات بر تبدیل خاطرات علاوه بر کتاب به صورت داستانک نیز تاکید نمودند.روسای دانشگاهها هم بر اهمیت و برکات برگزاری این کنگره تاکید داشته و کلیات برنامه های کنگره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این جلسه ضمن تشریح تقویم زمانی اقدامات و با تاکید ریاست دانشگاه مقرر شد دانشجویان نقش محوری را در برگزاری کنگره داشته باشند.